Standaard lineaire componenten

STANDAARD LINEAIRE COMPONENTEN

Door te werken met verschillende fabrikanten, vindt u bij Vansichen Linear Technology kwalitatief hoogwaardige standaard lineaire componenten. Het team staat altijd voor u klaar om u te begeleiden in uw zoektocht naar de meest geschikte component.

Door een uitgebreide stock van de meest voorkomende componenten en goede afspraken met onze leveranciers garanderen we snelle levertermijnen. Ook voor individuele oplossingen op maat staat Vansichen Linear Technology met een team van engineers voor u klaar. Kijk hiervoor op de pagina van lineaire producten en assemblages op maat.

COMPACT CATALOGUS

De Vansichen Linear Technology compact catalogus bundelt voor u de meest gebruikte standaard lineaire componenten en systemen in de industrie. Uw keuze wordt makkelijker dankzij een duidelijk overzicht van de specifieke eigenschappen van de verschillende lineaire componenten. Vindt u niet direct wat u zoekt? Neem even contact met ons op en wij beantwoorden graag al uw vragen. Download hier de compact catalogus in pdf. Je kan ook mailen naar info@vansichen.be of bellen naar +32 (0)11 37 79 63.

Nederlands

Plan nu een videocall met
één van onze medewerkers

video icon