KOGELOMLOOPSPINDELS

Kogelomloopspindels dienen voor de omzetting van een draaibeweging in een langsbeweging en onderscheiden zich door hun hoge nauwkeurigheid en een hoog rendement. Kogelomloopspindels bestaan uit een spindel en een moer waarin de kogels en de kogelterugvoerkanalen geïntegreerd zijn.

Vansichen Linear Technology werkt samen met drie leveranciers. Hiwin voor het standaard gamma kogelomloopspindels, miniaturen van de firma Eichenberger en grotere spindels van Blis. De miniaturen van Eichenberger beginnen met een diameter van 4mm met een spoed van 1 mm. De grotere spindels van Blis hebben een diameter tot 200 mm met een spoed die kan oplopen tot 200 mm. Blis produceert enkel kogelomloopmoeren volgens tekening. Er is geen standaard gamma beschikbaar.

KENMERKEN

  • Standaard afmetingen van de moeren volgens DIN69051 (Hiwin)
  • Standaard nauwkeurigheid gerold 0,052 mm/300 mm (niet voor Eichenberger)
  • Standaard nauwkeurigheid gewerveld 0,023 mm/300 mm

LAGERS

Vansichen Linear Technology heeft de meest gebruikte spindellagering (zowel de vaste als de losse lagers) in voorraad. met alle fabrikanten zijn de eindbewerkingen mogelijk volgens plan. De eindbewerking is bij Hiwin ook opgenomen als een standaard bewerking.

PARTNERS

partner hiwin
partner eichenberger
partner blis
Nederlands

Plan nu een videocall met
één van onze medewerkers

video icon